Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zondeval
Zondeval
 »
 
 
 
 
 

De schaduwkoningin
De schaduwkoningin
Het waren twee koningskinderen,zij hadden elkander zo lief,zij konden bij elkander niet komen,het water was veel te diep.Het gerucht gaat dat in de stallen v... »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands- Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt h... »
 
 
 
 
 

Dochters van het duister
Dochters van het duister
Rome, 1509Mirabella slaat in nachtelijk Rome op de vlucht voor een klant die ze heeft beroofd. In paniek valt ze het huis van de schilder Michelangelo binnen... »
 
 
 
 
 

(ff) Out!
(ff) Out!
Drie jongens <br/>Drie meisjes <br/>Een feest<br/>Een ruzie<br/>Eén auto…<br/><br/>Zaterdagmiddag, ca. 15.00 uur<br/>Roxanne en Lianne shoppen in de stad e... »
 
 
 
 
 

Het Nerthusmysterie
Het Nerthusmysterie
Henk rijdt op weg naar huis een meisje op de fiets aan. Hij rijdt naar de dichtstbijzijnde boerderij om hulp te halen voor het bewusteloze meisje. Als hij wa... »
 
 
 
 
 

Het verraad loert
Het verraad loert
Het Verraad Loert »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands-Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt he... »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

Actiepakket Literatour YA
Actiepakket Literatour YA
Actiepakket voor Literatour / YA boekenweek 2016<br/>Bevat de volgende titels:<br/>9789025111694 Webcamgirls<br/>9789025112196 YoungStars<br/>9789025112509 U... »