Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tropenbruid
Tropenbruid
‘Een prachtig verhaal over moed en verlangen, met diepe inzichten over het oude Indië’ Yvonne KeulsAmsterdam, 1907. Het weesmeisje Anna droomt van een a... »
 
 
 
 
 

De eerste vrouw
De eerste vrouw
<p>Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de vechter, de gokker, de hartenbreker met het engelengezicht... »
 
 
 
 
 

Tropenbruid
Tropenbruid
 »
 
 
 
 
 

Niveau 3
Niveau 3
incl.code. Het Logisch Logistiek opdrachtenboek deel 2 hoort bij het... »
 
 
 
 
 

En dan de liefde
En dan de liefde
<p>In verschillende hoofdstukken, gerangschikt per thema, behandelt Smit de romantische liefde in al haar facetten: roemloos daten, het verlangen naar de war... »
 
 
 
 
 

De heks van Limbricht
De heks van Limbricht
Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de liefd... »
 
 
 
 
 

Hotel Hartzeer
Hotel Hartzeer
<p>Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fa... »
 
 
 
 
 

Vloed
Vloed
<p>Noordwijk, 1899. Adriana van Konijnenburg weigert haar eerste huwelijksaanzoek. Liever zit ze te lezen of te schrijven, zoals haar vroegere speelkameraadj... »
 
 
 
 
 

Zoals jij bemint
Zoals jij bemint
<p>De mannen en vrouwen in <b>ZOALS JIJ BEMINT</b> verlangen of herinneren, verlaten of blijven, storten zich in een relatie of weken zich eruit los, plegen ... »