Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Strand
Strand
 »
 
 
 
 
 

Zwanger met lichaam en ziel
Zwanger met lichaam en ziel
<p>Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind. In de overvloed aan zwangerschapslectuur miste ze de mystieke kant. Smit gaat ervan uit dat het onge... »
 
 
 
 
 

Wijze mannen
Wijze mannen
Na het schrijven van Wijze vrouwen had ik het gevoel dat ik iets over het hoofd zag. De helft, om precies te zijn. Ik miste de mannelijke blik op wijsheid en... »
 
 
 
 
 

De heks van Limbricht
De heks van Limbricht
<p>Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de li... »
 
 
 
 
 

Mattie Schilders
Mattie Schilders
 »
 
 
 
 
 

Omnibus Wijze mannen & Wijze vrouwen
Omnibus Wijze mannen & Wijze vrouwen
Inspirerende Ontmoetingen, Gesprekken en Levenslessen Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van moderne spiritualiteit in het da... »
 
 
 
 
 

Gisèle
Gisèle
<p>Een epische, op ware feiten gebaseerde roman over liefde, vriendschap, oorlog en zelfbeschikking.</p><p>Jany bleef naar haar staan kijken, naar de krachti... »
 
 
 
 
 

Heksenmonument
Heksenmonument
<p>De afgelopen jaren is er een internationale beweging op gang gekomen die slachtoffers van de heksenjachten hun stem terug wil geven. Eeuwenlang zijn er ti... »
 
 
 
 
 

Karate
Karate
Martial Arts. The martial arts have long been one of the most popular ways to get and... »
 
 
 
 
 

Tropenbruid
Tropenbruid
 »