Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De stad en de sterren
De stad en de sterren
Susan Smit is bekend geworden door haar vele optredens in de media als pleitbezorger van de moderne hekserij. Iedere keer weer moet ze vooroordelen overwinne... »
 
 
 
 
 

Wat er niet meer is
Wat er niet meer is
<p>'Van iemand houden zegt iets over het ík, over míjn gevoelens, wat de ander voor míj betekent. Of de ander die gevoelens nu beantwoordt of niet. Dat is... »
 
 
 
 
 

Vloed
Vloed
 »
 
 
 
 
 

Elena's vlucht
Elena's vlucht
<p><i>Elena's vlucht </i>is een kleurrijke debuutroman over een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen, gesitueerd in de mysterieuze en voor buitenstaan... »
 
 
 
 
 

Wijze vrouwen
Wijze vrouwen
Susan Smit vervolgt haar persoonlijk getoonzette zoektocht naar moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. In hekserij, de oude natuurreligie van Europa,... »
 
 
 
 
 

Kijk naar me
Kijk naar me
 »
 
 
 
 
 

Magisch dagboek
Magisch dagboek
<h3>Dit wordt jouw magisch dagboek, je persoonlijke ontdekkingsreis</h3><p>Bestsellerauteur Susan Smit neemt je mee in de wereld van de oeroude natuurreligie... »
 
 
 
 
 

Omnibus Wijze mannen & Wijze vrouwen
Omnibus Wijze mannen & Wijze vrouwen
Inspirerende Ontmoetingen, Gesprekken en Levenslessen Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van moderne spiritualiteit in het da... »
 
 
 
 
 

CBA 01.3/2
CBA 01.3/2
 »
 
 
 
 
 

Alles wat beweegt
Alles wat beweegt
<p>De Amerikaanse pionier van de moderne dans Isadora Duncan tart de normen en wetten van haar tijd, zowel in haar persoonlijke leven als in haar kunst. Voor... »