Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het NOS Jeugdjournaal
Het NOS Jeugdjournaal
Dolfijnen voor de kust van Nederland, sneeuwstormenin skigebieden, een spannende wedstrijd van hetNederlands voetbalelftal… Je hoort en ziet erover in hetN... »
 
 
 
 
 

De boswachter
De boswachter
Elk bos of natuurpark heeft een boswachter. De boswachter zorgt voor de bomen en planten en de insecten en dieren. Ook zorgt de boswachter dat mensen geen ro... »
 
 
 
 
 

Achtbanen
Achtbanen
In een achtbaan beleef je heel wat.Je oren gaan suizen.Je bloed lijkt sneller te stromen.En je voelt kriebels in je buik.Wie bedenkt een achtbaan eigenlijk?H... »
 
 
 
 
 

Het Wereld Natuur Fonds
Het Wereld Natuur Fonds
Op veel plekken op aardegaat het niet goed met de natuur.Er komen steeds meer mensenen er is steeds minder ruimte voor dieren.Daarom sterven dieren soms uit.... »
 
 
 
 
 

Drenthe
Drenthe
In Drenthe zie je veel dieren, zoals Drentse heideschapen, bevers en herten. Drenthe heeft namelijk veel natuur. Maar wat doen die bouwwerken van grote keien... »
 
 
 
 
 

Snorkelen
Snorkelen
Hou je van zwemmen? Dan vind je snorkelen vast ook heel leuk. Met een duikbril en een snorkel op kun je de wereld onder water goed bekijken. Snorkelen is mak... »
 
 
 
 
 

Ik heb ADHD
Ik heb ADHD
Veel mensen denken dat ADHD staat voor Alle DagenHeel Druk. Maar dat klopt niet helemaal. Niet elk kindmet ADHD is druk, want er zijn verschillende vormenvan... »
 
 
 
 
 

Nepnieuws
Nepnieuws
Mensen horen graag een nieuwtje. Maar niet elknieuwtje is waar. Nieuws dat niet waar is, noem jenepnieuws. Mensen verspreiden nepnieuws als grapjeof roddel. ... »
 
 
 
 
 

Uitvindingen
Uitvindingen
Een robot die uitrekent hoeveel water je dagelijks drinkt? Een rits? Het internet? Er zijn veel handige, slimme of nuttige uitvindingen gedaan. En mensen vin... »
 
 
 
 
 

Groningen
Groningen
De provincie Groningen ligt in het noorden van Nederland. Je vindt er bijzondere dieren en planten, zoals reeĂ«n, dassen, zeekraal en schijnspurrie. En in Pi... »