Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wat een uitvinding!
Wat een uitvinding!
Zit jij vol ideeën?Bedenk je graag oplossingen?Misschien schuilt er weleen uitvinder in jou.In dit boekje lees je hoe uitvindingen ontstaan.En je leest wat ... »
 
 
 
 
 

Allergisch!
Allergisch!
Sommige kinderen zijn allergisch, bijvoorbeeld voorpinda’s. Eten ze pinda’s, dan krijgen ze jeuk in hunmond, bulten op hun huid of kramp in hun buik. Je ... »
 
 
 
 
 

De VOC
De VOC
Lang geleden voeren er enorme zeilschepen vanNederland naar Azië en weer terug. De reis was langen er waren veel gevaren. De schepen waren van deVerenigde O... »
 
 
 
 
 

Bloemen
Bloemen
Er zijn heel veel soorten bloemen.Je ziet ze in het wild,in de tuin of in huis.Bloemen ruiken vaak lekker.Dat ruik je vooral in de lente,want dan staan de me... »
 
 
 
 
 

Surfen
Surfen
‘Surf’s up!’ zeggen golfsurfers als er goede golven zijn. Ze kijken dan hoe de golven breken en proberen erop te surfen. Staat er genoeg wind, dan gaan... »
 
 
 
 
 

Animatiefilms
Animatiefilms
 »
 
 
 
 
 

Provincie Drenthe
Provincie Drenthe
Heb je wel eens gehoord van ‘stip-in-t-gat?’ Of‘kniepertjes’? Dat zijn lekkernijen uit de provincieDrenthe. In Drenthe kun je veel leuke dingen doen.... »
 
 
 
 
 

Trouwen
Trouwen
Mensen die van elkaar houdenwillen vaak trouwen.Op de dag van de bruiloftbeloven ze dat ze bij elkaar blijven.En dat ze voor elkaar zullen zorgen.Je kunt tro... »
 
 
 
 
 

Grote dieren in de natuur
Grote dieren in de natuur
In een natuurgebied kom je soms grote dieren tegen. Herten, paarden en zwijnen bijvoorbeeld.Of grote runderen, zoals de Schotse hooglander. Wat eten deze die... »
 
 
 
 
 

De Krant
De Krant
Elke dag zijn er een heleboel kranten. Krantenmet nieuws uit heel de wereld. En kranten metnieuws uit een stad of provincie. Veel mensenlezen een krant, om h... »