Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Wereld Natuur Fonds
Het Wereld Natuur Fonds
Op veel plekken op aardegaat het niet goed met de natuur.Er komen steeds meer mensenen er is steeds minder ruimte voor dieren.Daarom sterven dieren soms uit.... »
 
 
 
 
 

Snorkelen
Snorkelen
Hou je van zwemmen? Dan vind je snorkelen vast ook heel leuk. Met een duikbril en een snorkel op kun je de wereld onder water goed bekijken. Snorkelen is mak... »
 
 
 
 
 

Zeeland
Zeeland
Verse mosselen eten? Dat doe je in Zeeland. Je vindt in deze provincie ook prachtige zandstranden. Om de zee tegen te houden hebben de bewoners verhogingen l... »
 
 
 
 
 

Ik heb ADHD
Ik heb ADHD
Veel mensen denken dat ADHD staat voor Alle DagenHeel Druk. Maar dat klopt niet helemaal. Niet elk kindmet ADHD is druk, want er zijn verschillende vormenvan... »
 
 
 
 
 

Nepnieuws
Nepnieuws
Mensen horen graag een nieuwtje. Maar niet elknieuwtje is waar. Nieuws dat niet waar is, noem jenepnieuws. Mensen verspreiden nepnieuws als grapjeof roddel. ... »
 
 
 
 
 

Atletiek
Atletiek
Hou je van rennen, van springen en van gooien?Dan is atletiek een sport voor jou!Je doet bij atletiek aan verschillende sporten:hardlopen, verspringen en nog... »
 
 
 
 
 

Uitvindingen
Uitvindingen
Een robot die uitrekent hoeveel water je dagelijks drinkt? Een rits? Het internet? Er zijn veel handige, slimme of nuttige uitvindingen gedaan. En mensen vin... »
 
 
 
 
 

Op hockey
Op hockey
Hockey moeilijk?Welnee!Ga je op hockey,dan oefen je elke week.Hoe je je stick vasthoudt.Hoe je de bal stopt en slaat.En hoe je een doelpunt maakt.Met je team... »
 
 
 
 
 

Skiën
Skiën
In de winter gaan veel mensen naar de bergen opvakantie. Daar staan ze elke ochtend vroeg op, omte skiën in de verse sneeuw. Ga jij ook met je oudersop wint... »
 
 
 
 
 

Straaljagers
Straaljagers
Straaljagers zijn heel snelle en wendbare vliegtuigen van het leger. Ze worden ingezet voor luchtgevechten, maar ook om doelen op de grond aan te vallen. De ... »