Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tot nooit meer
Tot nooit meer
Wanneer Zaira het geluid van brekend glas hoort, spat haar luxeleven uiteen. De ontdekking van een gevaarlijk geheim dwingt haar te vluchten.Rani Diaz, hoofd... »
 
 
 
 
 

Preta
Preta
Een thriller voor wie van nagelbijtend spannend houdt!Wanneer de zeventienjarige Sammy na een avondje stappen niet thuiskomt, bellen haar ouders ongerust de ... »
 
 
 
 
 

Indra
Indra
Na een avondje feesten rijdt Lore Nauwelaerts met de auto twee fietsers aan. Behalve Lore zitten in de auto ook haar vriendin Indra en de straalbezopen Andre... »
 
 
 
 
 

Tot nooit meer
Tot nooit meer
Wanneer Zaira het geluid van brekend glas hoort, spat haar luxeleven uiteen. De ontdekking van een gevaarlijk geheim dwingt haar te vluchten. Rani Diaz, hoof... »
 
 
 
 
 

Indra
Indra
 »
 
 
 
 
 

Indra
Indra
<p>Na een avondje feesten rijdt Lore Nauwelaerts met de auto twee fietsers aan. Behalve Lore zitten in de auto ook haar vriendin Indra en de straalbezopen An... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
In het zwembad van een huis wordt het lichaam gevonden van een kinderoppas. De dood van de jonge vrouw stelt hoofdinspecteur Rani Diaz en haar team voor een ... »
 
 
 
 
 

Indigo
Indigo
De nieuwste thriller van een van de beste thrillerschrijfsters van het moment. Op een nacht droomt de jonge Vanja dat haar broer Sebastian in levensgevaar is... »
 
 
 
 
 

Tirtha
Tirtha
De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf v... »