Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Infinitum
Infinitum
Op een nacht vindt Tess Van Ost op het zitje van de schommel in de tuin een gevleugelde zandloper. Tess schrikt want zij weet wat dit betekent… Er is iets... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
 »
 
 
 
 
 

Indra
Indra
Na een avondje feesten rijdt Lore Nauwelaerts met de auto twee fietsers aan. Behalve Lore zitten in de auto ook haar vriendin Indra en de straalbezopen Andre... »
 
 
 
 
 

Verdwaalde Ziel
Verdwaalde Ziel
Twee jaar na de dood van haar zoon kampt Krista Pauwels met psychoses. Ze hoort en ziet hem overal en beseft dat ze snel moet handelen om haar zoon en zichze... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
EsmĂ©e, een achtendertigjarige rechter, heeft alles om gelukkig te zijn: een mooi huis, een ambitieuze man, een zoontje van wie ze zielsveel houdt en leuke v... »
 
 
 
 
 

Trifla
Trifla
Op een zomeravond gaat Marie Teugels joggen met haar hond. Even later komt de hond alleen terug naar huis, maar waar is Marie?Hoofdinspecteur Rani Diaz, net ... »
 
 
 
 
 

Satya
Satya
De Vietnamese Dien-Lien Huang groeit op in een wereld van honger en gebrek. Op haar dertiende belooft ze zichzelf plechtig dat ze die cirkel van armoede zal ... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
Een rustige herfstdag wordt ruw verstoord wanneer een jonge vrouw vermoord wordt teruggevonden in een hotelkamer. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspect... »
 
 
 
 
 

Infinitum
Infinitum
Op een nacht vindt Tess Van Ost op het zitje van de schommel in de tuin een gevleugelde zandloper. Tess schrikt want zij weet wat dit betekent...Er is iets v... »
 
 
 
 
 

Tirtha
Tirtha
 »