Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tirtha
Tirtha
De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf v... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
´Hoe keihard ruw dood en leven kunnen zijn. Een sterk aangeraden thriller.' Marc Vanspauwen.Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
´Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerd vergeldingsplan is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Ieman... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax, een lang bewaard geheim, zoete wraak en een gevaarlijke sekte in Zwitserland zijn de ingred... »
 
 
 
 
 

Trifla
Trifla
Op een zomeravond gaat Marie Teugels joggen met haar hond. Even later komt de hond alleen terug naar huis, maar waar is Marie?<br/>Hoofdinspecteur Rani Diaz,... »
 
 
 
 
 

Verdwaalde Ziel
Verdwaalde Ziel
Twee jaar na de dood van haar zoon kampt Krista Pauwels met psychoses. Ze hoort en ziet hem overal en beseft dat ze snel moet handelen om haar zoon en zichze... »
 
 
 
 
 

Puta
Puta
Wanneer Manon op een nacht het levenloze, verminkte lichaam vindt van haar vriendin Flore, geldt ze meteen als de hoofdverdachte van deze moord. In een hoeve... »
 
 
 
 
 

Lafaard!
Lafaard!
Na een uit de hand gelopen verjaardagsfeest, wordt Zoë met een black-out wakker. Terwijl de feestvierders hun roes uitslapen, neemt de jonge vrouw een friss... »
 
 
 
 
 

Infinitum
Infinitum
Op een nacht vindt Tess Van Ost op het zitje van de schommel in de tuin een gevleugelde zandloper. Tess schrikt want zij weet wat dit betekent...Er is iets v... »
 
 
 
 
 

Gotcha!
Gotcha!
 »