Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Twenties Girl
Twenties Girl
Lara has always had an overactive imagination. Now she wonders if she is losingher mind. Normal twentysomething girls just dont get visited by ghosts. Butine... »
 
 
 
 
 

Bomvol winterverhalen
Bomvol winterverhalen
Tien sfeervolle en gevarieerde vertellingen van uw Nederlandse en buitenlandse topauteurs. Om gezellig bij weg te dromen. Om te lezen. Om voor te lezen. Om c... »
 
 
 
 
 

Mini Shopaholic Export A Format
Mini Shopaholic Export A Format
The much-anticipated new Shopaholic novel. Becky Bloomwood is back -... »
 
 
 
 
 

Beni Hat
Beni Hat
Beni Hatirladin mi? »
 
 
 
 
 

Liever verliefd
Liever verliefd
Na een datingappfiasco onderbreekt Ava haar zoektocht naar de ware en reist ze vastberaden om haar boek af te maken naar een Italiaans toevluchtsoord voor sc... »
 
 
 
 
 

De burn-out
De burn-out
Sasha is tegen een muur gelopen. De wanhoop nabij besluit ze naar het resort in Devon te gaan waar ze als kind graag kwam, in de hoop dat boerenkoolsmoothies... »
 
 
 
 
 

Zoete tranen
Zoete tranen
Fleur Daxeny is bloedmooi en levensgevaarlijk. Ze draagt altijd zwarte kleding en verslijt meer mannen dan schoenen. In de krant zoekt ze naar rouwadvertenti... »
 
 
 
 
 

Christmas Shopaholic
Christmas Shopaholic
Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar ... »