Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Shopalicious
Shopalicious
De huwelijksreis rond de wereld van Becky en Luke was een daverend succes. En natuurlijk heeft Becky enkele souvenirs aangeschaft. Zijden kamerjassen uit Hon... »
 
 
 
 
 

Shopaholic And Sister
Shopaholic And Sister
Becky Bloomwood is back! Becky thought being married to Luke Brandon would be one big Tiffany box of happiness. But to be honest, it's not quite as dreamy as... »
 
 
 
 
 

De vraagprijs
De vraagprijs
Liz en Jonathan hebben niet één maar twee hypotheken, een berg schulden en een mopperende puberdochter. Tot makelaar Marcus in hun leven verschijnt - en al... »
 
 
 
 
 

Shopaholic
Shopaholic
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van deze bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat éne... »
 
 
 
 
 

Ken je me nog?
Ken je me nog?
<p>Wat doe je als je omgeving beter weet wie je bent dan jijzelf?

Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugenverlies. Tot haar verbijst... »
 
 
 
 
 

Slapeloze nachten
Slapeloze nachten
<p>Chloe, haar man Philip en de kinderen mogen een week logeren in de vakantievilla van Chloe's rijke vriend Gerard in Spanje - perfect. Hugh, zijn echtgenot... »
 
 
 
 
 

Remember Me?
Remember Me?
 »
 
 
 
 
 

Ik krijg je wel
Ik krijg je wel
<p>Lottie wil niets liever dan trouwen en is er heilig van overtuigd dat haar vriend Richard haar ten huwelijk gaat vragen. Wanneer dat niet gebeurt, voelt z... »