Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Van gember tot noot Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot."Een van mijn favori... »
Het Pure C kookboek Sergio Herman en chef-kok Syrco Bakker selecteerden voor dit boek hun favoriete 50 recepten en 70 basisrecepten. Behalve de vlees-, vis- en groentegerechten ... »
Just Cook It Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat alle... »
Puur Zeeland In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en v... »
Van oester tot zeetong Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn,... »
Sobremesa In <i>Sobremesa</i> geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos ... »
L'Amour des moules Mosselen. We krijgen meteen de associatie met gezellige eetcafés, dampende pannen, friet en bier. Maar staan we ooit stil bij waar de mossel vandaan komt? E... »
Hommage <p><strong>WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)</strong></p><p>
</p><p>De geuren en smaken uit zijn jeugd in v... »
Sergio Feest Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van... »