Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van gember tot noot
Van gember tot noot
Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot."Een van mijn favori... »
 
 
 
 
 

Het Pure C kookboek
Het Pure C kookboek
Sergio Herman en chef-kok Syrco Bakker selecteerden voor dit boek hun favoriete 50 recepten en 70 basisrecepten. Behalve de vlees-, vis- en groentegerechten ... »
 
 
 
 
 

Just Cook It
Just Cook It
Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat alle... »
 
 
 
 
 

Puur Zeeland
Puur Zeeland
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en v... »
 
 
 
 
 

Van oester tot zeetong
Van oester tot zeetong
Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn,... »
 
 
 
 
 

Sobremesa
Sobremesa
In <i>Sobremesa</i> geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos ... »
 
 
 
 
 

L'Amour des moules
L'Amour des moules
Mosselen. We krijgen meteen de associatie met gezellige eetcafés, dampende pannen, friet en bier. Maar staan we ooit stil bij waar de mossel vandaan komt? E... »
 
 
 
 
 

Hommage
Hommage
<p><strong>WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)</strong></p><p>
</p><p>De geuren en smaken uit zijn jeugd in v... »
 
 
 
 
 

Sergio Feest
Sergio Feest
Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van... »