Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van oester tot zeetong
Van oester tot zeetong
Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn,... »
 
 
 
 
 

New Italian [English edition]
New Italian [English edition]
Italian food: comfort food of the purest kind. Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italy’s food culture for many years. Who doesn’t ... »
 
 
 
 
 

De basis
De basis
 »
 
 
 
 
 

Sergio's smaakmakers
Sergio's smaakmakers
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om ... »
 
 
 
 
 

Sergio Peter, Peter Goossens en Roger van Damme
Sergio Peter, Peter Goossens en Roger van Damme
Never change a winning team. Dit boek is het vervolg op de gelijknamige bestseller van afgelopen najaar – met meer dan 25.000 verkochte exemplaren!In dit tw... »
 
 
 
 
 

Just cook it
Just cook it
Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat alle... »
 
 
 
 
 

New Italian
New Italian
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt e... »
 
 
 
 
 

Van aardappel tot fazant
Van aardappel tot fazant
Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant."Ik ... »
 
 
 
 
 

Sergiology
Sergiology
Topkok Sergio Herman maakt een kunstobjectboek samen met twee van de beste fotografen van Europa: culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan... »
 
 
 
 
 

Minestrone box
Minestrone box
 »