Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het geschenk
Het geschenk
Jessica is pas gescheiden en zet alles op alles om zichzelf te bewijzen door een eigen paardenpension te beginnen. Op deze manier wil ze haar vader en ex-man... »
 
 
 
 
 

Anoniem
Anoniem
Het begon simpel. Een valpartij, een gebroken enkel, gips...Maar toenemende pijn en de diagnose CRPS, verandert Amanda's leven in een nachtmerrie. En dan ver... »
 
 
 
 
 

Dertien dagen
Dertien dagen
Ondanks haar moeilijke jeugd heeft de achtentwintigjarige Nikita zich opgewerkt tot een succesvolle, stijlvolle vrouw. Ze is makelaar en heeft een druk besta... »
 
 
 
 
 

Lief en leed
Lief en leed
Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van bero... »
 
 
 
 
 

De verdwijning van Evert Muldijk
De verdwijning van Evert Muldijk
In de steek gelaten door Rins draagt Jenny in haar eentje de zorg voor haar zoontje Jim die door een complicatie bij de geboorte gehandicapt is. En dan verli... »
 
 
 
 
 

Gevangen vlinder
Gevangen vlinder
 »
 
 
 
 
 

De boekenmoord
De boekenmoord
 »
 
 
 
 
 

Een grijs verleden
Een grijs verleden
Is die vage herinnering een droom of werkelijkheid? Het verleden herleeft! Rosa is getrouwd en moeder van de zesjarige Sabine. Ze is opgevoed door haar moede... »
 
 
 
 
 

Als water in een rad
Als water in een rad
Als Elin na een stukgelopen relatie in het Zweedse Bodaby gaat wonen, leert ze molenaarsvrouw Sophie kennen, die een ernstig ziek dochtertje heeft.Heel even ... »
 
 
 
 
 

En toen kwam hij
En toen kwam hij
Een intrigerende roman van tweevoudig Valentijnprijsgenomineerde Sandra Berg!Ergert Eva zich terecht aan de 'laat-maar-waaien' houding van haar man Josh of l... »