Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Friet flamingo
Friet flamingo
<p>Heb jij ooit misschien, een rare snuiter gezien?
Je weet wel, zo'n mens of dier, dat nét even anders is dan de rest?
Het klinkt wat raar, maar ze bestaa... »
 
 
 
 
 

Fee wenskonijn
Fee wenskonijn
Fee versiert een grote glazen pot en stopt hem vol knutselwerkjes, tekeningen en andere leuke spulletjes. Als haar vriendjes vragen of ze ook iets uit de cad... »
 
 
 
 
 

Op reis door het menselijk lichaam
Op reis door het menselijk lichaam
In Op reis door het menselijk lichaam maakt de lezer samen met Ana en Tomie een reis door de belangrijkste systemen en stelsels die werkzaam zijn in ons lich... »
 
 
 
 
 

Letters
Letters
Hoera, Mara is jarig! Mama toont Skip de letters van zijn naam, zodat hij zelf een mooie kaart voor Mara kan schrijven. Skip leert ook een heleboel andere le... »
 
 
 
 
 

Beer op vakantie
Beer op vakantie
Een schattig verhaal over op vakantie gaan en weer thuiskomen. Voor kleine reizigers vanaf 4 jaar.Beer gaat op vakantie. Hij heeft een leuke dag aan het stra... »
 
 
 
 
 

Bedankjesdag
Bedankjesdag
Een krioelend zoekboek vol kriebelbeestjes. Met leuke feitjes én toffe zoekvraagjes. Voor zoekwondertjes vanaf 4 jaar.Fijne bedankjesdag! Alle kriebelbeestj... »
 
 
 
 
 

Kato gaat naar de dokter
Kato gaat naar de dokter
Kato voelt zich niet zo lekker, dus ze gaat met mama naar de dokter. Gelukkig mag Olivier ook mee. Dat maakt het minder eng! Eigenlijk valt het doktersbezoek... »
 
 
 
 
 

Emoties
Emoties
Een vrolijk en warm boek waarin Skip kennismaakt met allerlei emoties. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.Skip hee... »
 
 
 
 
 

Nieuw haar voor Anna
Nieuw haar voor Anna
 »
 
 
 
 
 

Noekie het spookdiertje
Noekie het spookdiertje
Een schattig verhaal over bang zijn in het donker en die angst overwinnen. Voor klaarwakkere lezertjes vanaf 4 jaar.Het kleine spookdiertje Noekie is bang in... »