Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hieper-de-Pipo
Hieper-de-Pipo
<h3>Een vertederend prentenboek over het liefste stuiterballetje van de wereld!</h3><p>Pipo hiepert, huppelt, stuitert, hopt, tuimelt, rent, rolt, struikelt ... »
 
 
 
 
 

Kato kan het!
Kato kan het!
Een zacht en herkenbaar verhaal over geloven in jezelf. Voor kleine talentjes vanaf 4 jaar. Tekenen, bouwen, kleien... Kato kan het allemaal niet. Het is vee... »
 
 
 
 
 

Anders
Anders
<h1>Anders is anders – en dat is heel gewoon!</h1><p>Anders houdt niet van harde geluiden. Hij houdt ook niet van fel licht en sterke geuren, van rommel of... »
 
 
 
 
 

Konijn heeft een wiebeltand
Konijn heeft een wiebeltand
Konijn heeft een vervelende wiebeltand. Wanneer valt die uit? Volgens Beer moet hij wachten … maar dat is zo saai!Een herkenbaar verhaal over de eerste mel... »
 
 
 
 
 

Het moemonster
Het moemonster
<h2>Een herkenbaar en positief verhaal over overweldigende vermoeidheid en de kracht van verbeelding. </h2><p>Hannah heeft een Moemonster in zich. Dat monst... »
 
 
 
 
 

Happy recipe
Happy recipe
Helaas bestaat er geen recept voor instant happiness. Ieder lichaam en iedere geest is anders. De éénwordt blij van veel mensen om zich heen, de ander vind... »
 
 
 
 
 

Friet flamingo
Friet flamingo
<p>Heb jij ooit misschien
een rare snuiter gezien?
Het klinkt wat raar,
maar ze bestaan, echt waar!

Je hoeft niet eens naar ze op zoek,
van de Poefpoes to... »
 
 
 
 
 

Beer gaat verhuizen
Beer gaat verhuizen
Papa en mama hebben groot nieuws voor Beer. Ze gaan verhuizen! Beer wordt er stil van. Wat zal hij al zijn vriendjes missen … Gelukkig is het nieuwe huis n... »
 
 
 
 
 

Muffin zoekt Konijn
Muffin zoekt Konijn
Een geweldig zoekboekje vol herkenbare plekjes in huis. Om samen te speurneuzen! Vanaf 3 jaar.Muffin wil verstoppertje spelen met zijn vriendje Konijn. Maar ... »
 
 
 
 
 

Spaarpoes
Spaarpoes
Kiki ziet een nieuwe knuffel. Wat is die mooi! Mama zegt dat ze klusjes kan doen om geld te verdienen. Dan kan ze hem zelf kopen. Kiki gaat aan de slag en sp... »