Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Konijn heeft een wiebeltand
Konijn heeft een wiebeltand
Konijn heeft een vervelende wiebeltand. Wanneer valt die uit? Volgens Beer moet hij wachten … maar dat is zo saai!Een herkenbaar verhaal over de eerste mel... »
 
 
 
 
 

Beer is verliefd
Beer is verliefd
Een leuk verhaaltje over verliefd zijn en het niet durven zeggen. Voor hartendiefjes vanaf 4 jaar.Beer is verliefd op Eekhoorn. Hij heeft kriebels in zijn bu... »
 
 
 
 
 

Happy recipe
Happy recipe
Helaas bestaat er geen recept voor instant happiness. Ieder lichaam en iedere geest is anders. De éénwordt blij van veel mensen om zich heen, de ander vind... »
 
 
 
 
 

Take a break
Take a break
Ben jij soms ook zo moe? Van je werk of je studie, je gezin, je familie en je sociale verplichtingen, je vrijwilligerswerk, noem maar op – het kost allemaa... »
 
 
 
 
 

Friet flamingo
Friet flamingo
<p>Heb jij ooit misschien
een rare snuiter gezien?
Het klinkt wat raar,
maar ze bestaan, echt waar!

Je hoeft niet eens naar ze op zoek,
van de Poefpoes to... »
 
 
 
 
 

Jij bent bijzonder
Jij bent bijzonder
Een leuk verhaal over jezelf mooi en bijzonder vinden, gewoon zoals je bent. Voor alle kinderen vanaf 4 jaar.Kiki kijkt in de spiegel en vindt haar witte vac... »
 
 
 
 
 

Kookboek bij voedselovergevoeligheid
Kookboek bij voedselovergevoeligheid
genieten van lekkere, makkelijke en veilige recepten. Leven met een voedselovergevoeligheid is voor degene zelf maar ook voor... »
 
 
 
 
 

Spaarpoes
Spaarpoes
Kiki ziet een nieuwe knuffel. Wat is die mooi! Mama zegt dat ze klusjes kan doen om geld te verdienen. Dan kan ze hem zelf kopen. Kiki gaat aan de slag en sp... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek – Beestenboel
Het zonnige zomerboek – Beestenboel
<p>In dit deel vind je de allerleukste voorleesverhalen over alles wat met onze beste dierenvriendjes te maken heeft. Over met een olifant op fietsvakantie g... »
 
 
 
 
 

Eekhoorn wordt grote zus
Eekhoorn wordt grote zus
Een herkenbaar en warm verhaal over de komst van een broertje of zusje. Voor kinderen vanaf 4 jaar.Eekhoorn wordt grote zus! Haar familie en vrienden komen o... »