Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De moestuin van Muffin
De moestuin van Muffin
Een vrolijk en leerzaam boek over Muffin en haar moestuin. Voor lezers met groene vingers vanaf 4 jaar.Groentjes uit eigen tuin! Muffin toont haar vriendje K... »
 
 
 
 
 

Spaarpoes
Spaarpoes
Kiki ziet een nieuwe knuffel. Wat is die mooi! Mama zegt dat ze klusjes kan doen om geld te verdienen. Dan kan ze hem zelf kopen. Kiki gaat aan de slag en sp... »
 
 
 
 
 

Noekie het spookdiertje
Noekie het spookdiertje
Een schattig verhaal over bang zijn in het donker en die angst overwinnen. Voor klaarwakkere lezertjes vanaf 4 jaar.Het kleine spookdiertje Noekie is bang in... »
 
 
 
 
 

Muffin zoekt Konijn
Muffin zoekt Konijn
Een geweldig zoekboekje vol herkenbare plekjes in huis. Om samen te speurneuzen! Vanaf 3 jaar.Muffin wil verstoppertje spelen met zijn vriendje Konijn. Maar ... »
 
 
 
 
 

Letters
Letters
Hoera, Mara is jarig! Mama toont Skip de letters van zijn naam, zodat hij zelf een mooie kaart voor Mara kan schrijven. Skip leert ook een heleboel andere le... »
 
 
 
 
 

Friet flamingo
Friet flamingo
<p>Heb jij ooit misschien, een rare snuiter gezien?
Je weet wel, zo'n mens of dier, dat nét even anders is dan de rest?
Het klinkt wat raar, maar ze bestaa... »
 
 
 
 
 

Kleuren
Kleuren
Een vrolijk en warm boek waarin Skip kennismaakt met allerlei kleuren. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.Skip mag... »
 
 
 
 
 

Een beste vriend voor Beer
Een beste vriend voor Beer
Een vrolijk en grappig verhaal over het zoeken (en vinden) van échte beste vrienden. Voor knuffelvrienden vanaf 4 jaar.Beer wil een beste vriend! Hij gaat o... »
 
 
 
 
 

Bakker Muffin
Bakker Muffin
Een vrolijk boek over beroepen én over hoe je zelf je talenten kunt ontdekken. Maar ook over lekkere bosbessenpoezenmuffins! Voor bakkertjes vanaf 3 jaar.Wa... »
 
 
 
 
 

Liefbeestje gaat naar school
Liefbeestje gaat naar school
Een herkenbaar boek over een spannende eerste schooldag. Voor leergierige kinderen vanaf 4 jaar.Liefbeestje gaat voor de eerste keer naar school. Dat vindt z... »