Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

kom van dat dak!
kom van dat dak!
Herkenbaar en aansprekend verhaal over Sinterklaas op AVI M3, speciaal voor kinderen in groep 3 die net leren lezen. Niek en Klaas zijn de neven van de Sint ... »
 
 
 
 
 

Op en top Ellie en Nellie
Op en top Ellie en Nellie
De verschrikkelijke tweeling Ellie en Nellie heeft het voorgoed verbruid bij de mensen in het dorp. Daarom gaan de twee meisjes voor altijd weg uit Nederland... »
 
 
 
 
 

Een ronde tafel in het regenwoud
Een ronde tafel in het regenwoud
In het tropisch regenwoud op Borneo klinkt het kabaal van kettingzagen. Woudreuzen worden geveld, dieren slaan op de vlucht.'Stop!' roepen de natuurbescherme... »
 
 
 
 
 

De grote helden
De grote helden
Meester Max en zijn klas voor minimonsters.Het eigenwijze meisje Merel en haar speelgoedhond Alexander.Het vrolijke tweetal Bil en Wil.En natuurlijk Kleine E... »
 
 
 
 
 

De twee vrienden
De twee vrienden
De Twee Vrienden »
 
 
 
 
 

Jij bent mijn vriend
Jij bent mijn vriend
De vrienden Bil en Wil zitten op een bakje voor hun huis. Het vriest al wekenlang en er ligt een dikke laag sneeuw in de tuin.
‘Bil?’ vraagt Wil. ‘Waa... »
 
 
 
 
 

Rita Ramp
Rita Ramp
Help Daar komt Rita Ramp aan Verstop je spullen. Verstop jezelf. Zorg dat ze je niet ziet. Anders ben je je leven niet zeker Arme Rita... Ze is alleen op de ... »
 
 
 
 
 

Ik ga bij Japie wonen
Ik ga bij Japie wonen
‘Papa?’ vraagt Ietje. ‘Vind jij mij lief?’
‘Dat weet je toch wel?’ zegt papa.
‘Ik vind jou niet zo lief,’ zegt Ietje. ‘Ik vind de mama van ... »