Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

tip en taas
tip en taas
 »
 
 
 
 
 

Zar en het slijmmonster
Zar en het slijmmonster
Er is iets raars aan de hand. Alle planten zijn weg. En in het dal ligt een spoor van slijm. Zar en Lina gaan op onderzoek uit. Maar dan valt een groep apen ... »
 
 
 
 
 

Het dak op
Het dak op
Het is zomervakantie. Ruben is net verhuisd en heeft nog geen vrienden in de nieuwe stad. De jongens uit de buurt schoppen zijn bal op het dak. Die jongens w... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de baksteen
Het geheim van de baksteen
Houd je van spannende verhalen en ben je een beetje nieuwsgierig? Dan is dit boek echt iets voor jou. Behalve het verhaal van Jerry, lees je in dit boek alle... »
 
 
 
 
 

Een gek drankje
Een gek drankje
<p>De AVI-boeken over het ruimtewezen Blitz van Rian Visser en Lars Deltrap zijn buitenaards populair bij beginnende en dyslectische lezers vanaf 6 jaar. 'Bl... »
 
 
 
 
 

Boy, een jongen zoals ik
Boy, een jongen zoals ik
Ik heet Cas. Mijn ouders zijn gescheiden. Mijn vader woont nu ergens anders. Met mijn moeder maakte ik vaak ruzie. Alles werd steeds stommer. Toen kreeg ik e... »
 
 
 
 
 

Geheime kracht
Geheime kracht
Het is oorlog tussen de mensen en de robots. Wie gaat er winnen?

Sinds de dood van hun ouders wonen Denny en zijn broertje Flint in een weeshuis. ... »
 
 
 
 
 

Siem en Lor
Siem en Lor
 »
 
 
 
 
 

Seef met de sjees
Seef met de sjees
<p>Seef vliegt door het bos. Het begint te stormen. De wind sleurt Seef mee.</p><p>Een vleugel breekt af. En ook zijn andere vleugel. Seef valt...</p><p>... »