Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op zoek naar een ring
Op zoek naar een ring
Zar zit in een spel en hij beleeft allerlei spannende avonturen. In dit boek moet Zar binnen een uur een ring vinden van de baas van het spel. Gaat dat lukke... »
 
 
 
 
 

Aap en het maandier
Aap en het maandier
`Aap wil naar de maan.

Aap wil naar de maan. Hij leent de raket van Vos. Op de maan komt hij Lam tegen, maar die schrikt van Aap. Een leuk verhaal voor begi... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de baksteen
Het geheim van de baksteen
Houd je van spannende verhalen en ben je een beetje nieuwsgierig? Dan is dit boek echt iets voor jou. Behalve het verhaal van Jerry, lees je in dit boek alle... »
 
 
 
 
 

Optie
Optie
 »
 
 
 
 
 

Ongelijke strijd
Ongelijke strijd
Het gevaar van de robots neemt toe. Wie kan ze nog stoppen?De wetenschapper Mytilus is ontvoerd. Denny, Tilia en Arion gaan naar hem op zoek. Ze belanden in ... »
 
 
 
 
 

Vlucht!
Vlucht!
Vlucht!
'Joshua! Joshua! Vaag hoorde hijn naam roepen. Hij probeerde zijn ogen te openen, maar zijn oogleden waren te zwaar. Zijn hoofd voelde als een blok b... »
 
 
 
 
 

Dit dier hier
Dit dier hier
<p>'Dit dier hier - 30 raadrijmpjes over dieren' is een toegankelijke verzameling dierenversjes, speciaal geschreven voor jonge kinderen en kinderen die wat ... »
 
 
 
 
 

Pigmentus de kleurentovenaar
Pigmentus de kleurentovenaar
Pigmentus, de kleurentovenaar, kan alle kleuren toveren die hij maar wil. Hij tovert voor het waterdraakje het vieze water van het meer weer prachtig schoon ... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe pony op stal
Een nieuwe pony op stal
<p>`Het is altijd leuk op stal. Vandaag is het extra leuk. Want er is een nieuwe pony.

Anne mag niet op paardrijles. Maar ze gaat wel vaak naar de stal. Er ... »