Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hier is Pier! Een koffer vol leesplezier
Hier is Pier! Een koffer vol leesplezier
Hier is pier.<br/>Hij is een mal dier...<br/><br/>Pier is namelijk nogal lui en blaakt ook niet echt van zelfvertrouwen. Maar nu hij zijn oog heeft laten val... »
 
 
 
 
 

Het werk van Pier
Het werk van Pier
Is Pier lui? Of werkt hij toch ook, net als Mier?
Pier heeft geen poten waardoor het lijkt alsof hij niet zo hard kan werken als Mier. Maar is dat wel zo? Ee... »
 
 
 
 
 

Aap en het maandier
Aap en het maandier
Aap wil naar de maan. Aap wil naar de maan. Hij leent de raket van Vos. Op de maan komt hij Lam tegen, maar die schrikt van Aap. Een leuk verhaal voor beginn... »
 
 
 
 
 

Mus op de ski s
Mus op de ski s
Dit is een leesboek met geluid. Niveau AVI start.Mus en Muis zijn dikke vrienden. Mus en Muis gaan op wintersport. Muis wil graag skiën. Maar durft Mus dat ... »
 
 
 
 
 

Boy, een jongen zoals ik
Boy, een jongen zoals ik
Ik heet Cas. Mijn ouders zijn gescheiden. Mijn vader woont nu ergens anders. Met mijn moeder maakte ik vaak ruzie. Alles werd steeds stommer. Toen kreeg ik e... »
 
 
 
 
 

Help! De robots staken!
Help! De robots staken!
Help! De robots staken! Het is 2050. Kinderen gaan alleen naar school om leuke dingen te doen, zoals sporten, dansen en samen uitvinden. Leren doet iedereen ... »
 
 
 
 
 

Een superslee
Een superslee
 »
 
 
 
 
 

Seef
Seef
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0cm; line-height: normal;">Seef vliegt door het bos. Het begint te stormen. De wind sleurt Seef mee.</p><p class... »