Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hittegolf
Hittegolf
`Hittegolf is een kort verhaal uit de verhalenbundel Hittegolf van René Appel. Een meisje verdwijnt nadat zij voor het laatst gezien is voor de deur van ee... »
 
 
 
 
 

Amsterdam Noir
Amsterdam Noir
Zoals elke stad heeft Amsterdam een schaduwzijde, een rafelrand. Amsterdam is mooi, levendig en vrijzinnig, maar menselijke emoties als hebzucht, wraak en ja... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker
Inge is getrouwd en moeder van twee puberzonen, Finn en Olaf. Op een donderdagnacht staat de politie op de stoep: er is iets verschrikkelijks gebeurd met Ing... »
 
 
 
 
 

Spannend verhaal
Spannend verhaal
 »
 
 
 
 
 

De kortste nacht
De kortste nacht
Rob Koolwijk heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft drie gezonde kinderen.Maar als bedrijfsleider van het partycentrum van zijn schoon... »
 
 
 
 
 

Wervershoof
Wervershoof
 »
 
 
 
 
 

Spanning
Spanning
Spanning is een uitgave ter gelegenheid van de dertiende Wetenschap & TechniekWeek, die plaatsvindt van 3 tot en met 11 oktober 1998 »
 
 
 
 
 

De advocaat
De advocaat
David Driessen is strafpleiter bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Als junior krijgt hij vooral kleine zaken toegewezen, maar zijn ambitie ligt bij ... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
Over de weg is een rood-wit plastic lint gespannen.
Er staat een politieman bij.
Hij vangt een paar woorden op.
Moord. Meisje. Verkracht.
Sandra!
Jeroen laat... »