Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde gestalte
De vierde gestalte
In een sloot bij een flatgebouw wordt het lijk gevonden van de jonge kalligrafe Trui Andries. Ze werd vergiftigd met een uiterst zeldzaam product. De moord l... »
 
 
 
 
 

Zoenoffer
Zoenoffer
Terwijl Brugge zich opmaakt voor HiBrugia, een prestigieuze tentoonstelling over Spaanse schilderkunst, waar ook Guernica van Picasso te zien zal zijn, wordt... »
 
 
 
 
 

De Midasmoorden
De Midasmoorden
Paniek en chaos wanneer Brugge door een reeks misdaden wordt opgeschrikt. Een geheimzinnige foto, een kneedbom... Een aartsmoeilijke opdracht voor adjunct-co... »
 
 
 
 
 

Ontmaskerd
Ontmaskerd
 »
 
 
 
 
 

Van In episode 3
Van In episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »
 
 
 
 
 

Pandora
Pandora
Een oud dossier wordt heropend. Twintig jaar geleden werden in Brugge een legerofficier, een geestelijke en een gemeenteraadslid op dezelfde manier vermoord.... »
 
 
 
 
 

Van In
Van In
In oktober 2017 verscheen De butlerknop, het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. 'Het laatste', liet Pieter Aspe toen in diverse media verst... »
 
 
 
 
 

Aspe Pakket Daphne
Aspe Pakket Daphne
 »
 
 
 
 
 

Grof wild set 15 ex.
Grof wild set 15 ex.
 »
 
 
 
 
 

De oxymorontheorie
De oxymorontheorie
Pieter De Klerk is een bewust werkloze veertiger die, ondanks zijn afk eer van het leven, van schoonheid houdt. Al jaren is hij op zijn eentje met een experi... »