Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lichamen
Lichamen
Een man verdwijnt. Zelf weet hij niet waarheen,maar niets zal hem tegenhouden. Hijijlt naar een verboden gebied waar zich, alseen kloppend hart, een gebouw b... »
 
 
 
 
 

De jongen, de neushoornvogel, de olifant, de tijger en het meisje
De jongen, de neushoornvogel, de olifant, de tijger en het meisje
Dit meeslepende boek roept de kleuren en geuren van Afrika op. Het verhaal wordt afwisselend verteld door een jongen die aan een overgangsritueel onderworpen... »
 
 
 
 
 

Aars!
Aars!
(anatomische studie van de oresteia) »
 
 
 
 
 

Geschiedenis van een berg
Geschiedenis van een berg
In zijn nieuwste roman weet Peter Verhelst het esthetische weer op ongeëvenaarde wijze te rijmen met het engagement. Hij pakt de lezer met beide handen vast... »
 
 
 
 
 

Dobedo
Dobedo
<p>Dobedo maakt een reis door het woud, zijn droom achterna. Die spannende tocht is niet zonder gevaar, maar gelukkig duikt er hulp op onderweg.</p><p>De rei... »
 
 
 
 
 

Observatorium
Observatorium
Kennismaking met het werk van de Vlaamse beeldhouwer (1965- ). »
 
 
 
 
 

Zabriskie
Zabriskie
<p>Na <i>Zon</i> en <i>2050</i> zet Verhelst met <i>Zabriskie </i>de kroon op zijn poëtische verbeelding van waar we als mensheid op afstevenen.</p><p><br... »
 
 
 
 
 

Zwerm
Zwerm
In New York gaat Abel op zoek naar zijn vader en zijn verdwenen geliefde Pearl. Angel neemt er deel aan nachtelijke gevechten met andere zwervers, die zich t... »