Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de kermis
Op de kermis
Peppa en haar familie gaan naar de kermis. Papa Big vindt de attracties maar eng, maar Mama Big wint alle prijzen! Vierkant prentenboek met kleurrijke illust... »
 
 
 
 
 

Hoera Peppa
Hoera Peppa
<p>'Hoera Peppa!' is een vrolijk verjaardagsprentenboek voor kinderen vanaf 2 jaar. Perfect om voor te lezen aan jarige peuters!

Peppa is jarig en geeft een... »
 
 
 
 
 

Papa Big zoekt zijn sleutels!
Papa Big zoekt zijn sleutels!
Papa, George en hun familie gaan lekker een dagje naar de bergen, maar dan laat Papa Big de autosleutels in een put vallen! Lukt het hem die er weer uit te k... »
 
 
 
 
 

Peppa reist de wereld rond
Peppa reist de wereld rond
<p>'Peppa reist de wereld rond' is een prachtig speurboek met flappen dat perfect is om mee te nemen en voor te lezen tijdens de zomervakantie. Voor kinderen... »
 
 
 
 
 

Ik vind je lief, papa big
Ik vind je lief, papa big
Peppa en George gaan samen met Papa Big een dagje op stap. Ze doen uitgebreid boodschappen, gaan bij opa en oma eten en vliegen met de helikopter naar papa's... »
 
 
 
 
 

George en de huilende baby
George en de huilende baby
Peppa en George gaan bij hun nichtje Chloe logeren. Al snel slaapt iedereen...behalve baby Alexander! Vierkant prentenboek met kleurrijke illustraties gebase... »
 
 
 
 
 

Peppa's voorleesboek
Peppa's voorleesboek
<p>'Peppa's voorleesboek' is een superdik voorleesboek en een ideale manier om kennis te maken met Peppa en haar vriendjes. De avontuurlijke verhaaltjes en k... »
 
 
 
 
 

Peppa Pig - Peppa gaat kamperen (nr 14)
Peppa Pig - Peppa gaat kamperen (nr 14)
Peppa gaat met haar familie kamperen. Papa Big moet even wennen aan het rijden in de kampeerbus. Maar ze slapen heerlijk in hun kleine huisje op wielen. Vier... »
 
 
 
 
 

Speel met Peppa!
Speel met Peppa!
<h2><strong>Speel met Peppa!</strong></h2><p>Een eigenwijs prentenboekverhaal over de soms iets te enthousiaste Peppa, het bekende varkentje van de kindertel... »
 
 
 
 
 

De ambulance
De ambulance
<p>'Peppa Pig - De ambulance' is een toegankelijk prentenboek over het ziekenhuis en de ambulance, voor kinderen vanaf 2 jaar.

Een paar dagen geleden heeft ... »