Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Peppa's Zoekboek
Peppa's Zoekboek
Ken jij Peppa en haar vriendjes al? In dit luxe zoekboek kom je ze allemaal tegen! Ze spelen samen in de speeltuin en jij gaat op zoek naar de knuffel van Ge... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Prins George
Het verhaal van Prins George
Peppa en George moeten nu echt naar bed, vindt Mama Big. Ze wil nog wel een verhaaltje voorlezen. Het wordt een geweldig verhaal, over dappere prins George, ... »
 
 
 
 
 

Mevrouw Konijn is ziek
Mevrouw Konijn is ziek
Mevrouw Konijn is ziek. En ze heeft het altijd heel erg druk! Wie werkt er nu in de supermarkt, wie verkoopt de ijsjes en wie rijdt er vandaag in de bus? Vie... »
 
 
 
 
 

Ik vind je lief, mama big
Ik vind je lief, mama big
Welke peuter of kleuter kent het favoriete varkentje Peppa niet? Peppa Big wordt dagelijks uitgezonden op Nickelodeon en heeft inmiddels heel wat kinderhart... »
 
 
 
 
 

Jammie! Jammie! stickerdoeboek
Jammie! Jammie! stickerdoeboek
<p>Peppa en George zijn dol op eten!

In dit stickerdoeboek zitten meer dan 100 stickers; om koekjes mee te bakken, om je pizza mee te versieren en om te on... »
 
 
 
 
 

Sportdag
Sportdag
Het is sportdag op school bij varkentje Peppa en haar vriendjes. Verliezen is niet leuk, maar van papa Big leren ze dat meedoen belangrijker is dan winnen. V... »
 
 
 
 
 

Peppa is dol op kleuren
Peppa is dol op kleuren
<p>Urenlang kleurplezier in dit 'Peppa is dol op kleuren'-kleurblok. Met al deze kleurplaten kan de kleinste kunstenaar en de grootste Peppa-fan een eigen vr... »
 
 
 
 
 

Peppa gaat op vakantie
Peppa gaat op vakantie
Peppa gaat met haar familie op vakantie. Ze gaan met het vliegtuig naar ItaliĆ«. Wat is vakantie leuk! Vierkant prentenboek met kleurrijke illustraties gebas... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van kleine Peppa
Het grote boek van kleine Peppa
<h2>Peppa Pig, het schattigste varkentje van de tv!</h2><p>In dit fantasierijke prentenboek moet Peppa heel hard lachen wanneer ze een foto van een baby ziet... »
 
 
 
 
 

In bad met Peppa!
In bad met Peppa!
<p>Spetter! Klodder! Flats! Peppa en George zitten helemaal onder de modder. Dus ze moeten nodig in bad! Met het spetterende badboekje 'In bad met Peppa!' wo... »