Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De edelman; Volg je eigen weg
De edelman; Volg je eigen weg
In 1763 verscheen in Amsterdam de satirische novelle De edelman, het in het diepste geheim en in het Frans geschreven debuut van Belle van Zuylen (1740-1805)... »
 
 
 
 
 

Aan het eind van de dag
Aan het eind van de dag
In een reeks sleutelscènes voert Nelleke Noordervliet in 'Aan het einde van de dag' haar hoofdpersoon terug naar de jaren zeventig-tachtig, naar Suriname en... »
 
 
 
 
 

Paleis op wielen
Paleis op wielen
Nelleke Noordervliet reist in Paleis op wielen, een nieuw boek in de reeks Spoorslag, met de trein door India. Voor vertrek belandt ze in hellhole Varanasi: ... »
 
 
 
 
 

De val van Thomas G.
De val van Thomas G.
“De val van Thomas G.”, de nieuwste roman van Nelleke Noordervliet. De ‘affaire-Thomas G.’ schokt het land. Media en sociale media verketteren uitgev... »
 
 
 
 
 

We zijn er bijna
We zijn er bijna
 »
 
 
 
 
 

Mevrouw Gigengack
Mevrouw Gigengack
'Geen gelul, gebak van Krul, zo'n type is ze. Mouwen opstropen en werken maar,' zo karakteriseerde Nelleke Noordervliet haar mevrouw Gigengack, een dame van ... »
 
 
 
 
 

Frankrijk in 50 klanken
Frankrijk in 50 klanken
Frankrijk is een gevarieerd land. Caspar Visser 't Hooft kan dit weten, hij heeft er de afgelopen 30 jaar op zeer verschillende plekken gewoond. Hij schrijft... »
 
 
 
 
 

Miss Blanche
Miss Blanche
Een weduwnaar in Rotterdam slijt zijn dagen achter de toonbank van zijn sigarenzaak, als op een dag een jonge Turkse vrouw zijn pad kruist: strakke spijkerbr... »