Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrij man
Vrij man
Plaats van handeling:De Republiek der Zeven Verenigde ProvinciĆ«n en de Nieuwe Wereld. Hoofdpersoon: arts en jurist Menno Molenaar, die na de vroege dood van... »
 
 
 
 
 

Gigengacks reizen
Gigengacks reizen
Mevrouw Gigengack is een (stevig) brok Hollandse ondernemingslust met een scherpe tong en een vrijmoedige blik. Haar nieuwsgierigheid stuurt haar naar alle u... »
 
 
 
 
 

Gezichtsbedrog (set van 10 ex)
Gezichtsbedrog (set van 10 ex)
'Hell has no fury than a woman scorned' - in Gezichtsbedrog schrijft Nelleke Noordervliet over de genadeloze wraak van een versmade vrouw op de man die een m... »
 
 
 
 
 

De naam van de vader
De naam van de vader
 »
 
 
 
 
 

Miss Blanche
Miss Blanche
Een weduwnaar in Rotterdam slijt zijn dagen achter de toonbank van zijn sigarenzaak, als op een dag een jonge Turkse vrouw zijn pad kruist: strakke spijkerbr... »
 
 
 
 
 

Snijpunt
Snijpunt
Nora Damave, lerares, stabiel en altijd positief, wordt door een leerling van islamitische afkomst gestoken met een mes. In plaats van sympathie ontmoet ze w... »
 
 
 
 
 

De klik
De klik
Naar aanleiding van hun gezamenlijke guilty pleasure <i>B&B Vol Liefde</i> schrijven Nelleke Noordervliet en Nina Polak elkaar in <i>De klik</i> over de roma... »
 
 
 
 
 

Door met de strijd
Door met de strijd
De mensen die het grondgebied bewoonden dat nu Nederland heet hebben keer op keer 'the powers that be' uitgedaagd. Bataven tegen Romeinen, de Republiek tegen... »
 
 
 
 
 

Veeg teken
Veeg teken
Een weduwnaar slijt zijn dagen achter de toonbank van zijn sigarenzaak in Rotterdam, als op een dag een jonge Turkse vrouw zijn pad kruist, die zijn fantasie... »
 
 
 
 
 

Het oog van de engel
Het oog van de engel
Het oog van de engel', dat genomineerd werd voor de ako-literatuurprijs 1992, speelt aan de vooravond van de Franse Revolutie. Een gebiologeerd publiek woont... »