Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Treatment
The Treatment
Jack Caffery 2 »
 
 
 
 
 

Tokyo
Tokyo
Tokyo »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
'Ik geloof, voor zover ik het kan horen, dat óf mijn dochter óf mijn vrouw net is aangevallen. Ik weet niet wat er nu gebeurt. Het huis is stil.'
Veertien ... »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Wolf is het zevende deel van de zenuwslopend spannende thrillerserie van Mo Hayder over rechercheur Jack Caffery, waarin oude misdaden plots weer boven water... »
 
 
 
 
 

Huid
Huid
Op een warme ochtend in mei wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden bij een verlaten spoorweg net buiten Bristol. Op het eerste gezicht lijkt de vrouw... »
 
 
 
 
 

Ritual
Ritual
On a Tuesday in April, nine feet under water, police diver Flea Marley »
 
 
 
 
 

Tokio
Tokio
De Britse studente Grey Hutchins reist naar Tokio, op zoek naar unieke filmbeelden van de beruchte massamoord van Nanking. Slechts één man kan haar helpen,... »
 
 
 
 
 

Poppenspel
Poppenspel
Mo Hayder - Poppenspel
<br/><br/>Als onverklaarbare stroomstoringen leiden tot een serie gruwelijke incidenten op de beveiligde krankzinnigenafdeling van Be... »
 
 
 
 
 

Ritueel
Ritueel
Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Phoebe Marley - vanwege haar kleine, springerige gestalte ‘Flea’ genoemd - een hand in het water van de... »
 
 
 
 
 

Birdman
Birdman
Greenwich, south-east London Detective Inspector Jack Caffery - young,... »