Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vogelman
Vogelman
Vijf vrouwen worden ritueel vermoord aangetroffen op een braakliggend terrein in Londen. De slachtoffers hebben een vreemd en weerzinwekkend detail gemeen en... »
 
 
 
 
 

Huid
Huid
(POD) In Huid, het vierde deel van de bloedspannende thrillerserie van Mo Hayder over Jack Caffery, onderzoekt de rechercheur een wel heel verdachte zelfmoor... »
 
 
 
 
 

Treatment
Treatment
 »
 
 
 
 
 

Huid
Huid
Als op een warme ochtend in mei het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden bij een treinspoor net buiten Bristol, wijst alles op zelfmoord. Rechercheur J... »
 
 
 
 
 

Ritualmord
Ritualmord
Ritualmord »
 
 
 
 
 

Ritueel
Ritueel
(POD) Ritueel is het derde deel van de bloedstollende thrillerserie van Mo Hayder over Jack Caffery.Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Flea Marle... »
 
 
 
 
 

Poppenspel
Poppenspel
'Mo Hayder is een rasvertelster.' - NRC Handelsblad,br>'De lezer wil slechts één ding: wakker liggen en doorlezen.' - de Volkskrant
Als onverklaarbare stro... »
 
 
 
 
 

Atem
Atem
 »
 
 
 
 
 

Birdman
Birdman
Jack Caffery 1 »
 
 
 
 
 

De behandeling
De behandeling
In een vriendelijke woonwijk in Zuid-Londen wordt een echtpaar aangetroffen dat op sterven na dood is: ze zijn vastgebonden, mishandeld, uitgedroogd. Hun ach... »