Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thuis in de Tour
Thuis in de Tour
Over de Tour op vaderlandse bodemMart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de F... »
 
 
 
 
 

Veelbesproken
Veelbesproken
 »
 
 
 
 
 

100 mannen
100 mannen
 »
 
 
 
 
 

Het spel
Het spel
Een mysterieuze vrouw, een topscorer, hemelse muziek en een zinderende finale *****Frank Jager is een topbasketballer van gegoede afkomst, die onder grote dr... »
 
 
 
 
 

Commentator
Commentator
De enthousiaste blik van een kennerOp veler verzoek blikt Mart Smeets (1947) terug op een lange sportzomer. Hij begint op 9 juni 2014, en gaat van onder ande... »
 
 
 
 
 

De tour van '80
De tour van '80
Meeslepende reconstructie van de ‘Tour van Joop’ met een terugblik op alle deelnemers van toen. De mooiste Tour is voor Nederlanders nog altijd de Tour v... »
 
 
 
 
 

Spelen
Spelen
Al op zijn vijfde verzamelde Mart Smeets de Olympische sportplaatjes van het margarinemerk Planta. Zijn fascinatie voor de Spelen bleef. In 1968 kwalificeerd... »
 
 
 
 
 

Mijn Amerika
Mijn Amerika
Smeets in the States: het langverwachte Amerika-boek!<br/><br/>Op de dag dat president John F. Kennedy werd doodgeschoten, 22 november 1963, begon voor de 16... »
 
 
 
 
 

Franse literatuur in een notendop
Franse literatuur in een notendop
(bijna) Alles wat je altijd wilde weten »