Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thuis in de Tour
Thuis in de Tour
Over de Tour op vaderlandse bodemMart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de F... »
 
 
 
 
 

Gepakt
Gepakt
Sinds de ontmaskering van Lance Armstrong als dopinggebruiker, heeft Mart Smeets het zwaar te verduren gehad. Uit het putje van de samenleving borrelde veel ... »
 
 
 
 
 

For the record
For the record
Mart Smeets kiest al jaren zijn eigen muzikale parels. In z'n wekelijkse column in de VARAgids bespreekt hij zijn favoriete 'schijfjes', wars van wat goed ge... »
 
 
 
 
 

Een koud kunstje
Een koud kunstje
Mart Smeets kennen we natuurlijk allemaal als televisiepresentator van... »
 
 
 
 
 

Vuur
Vuur
De Olympische Spelen zijn niet weg te denken uit het leven van Mart Smeets. Al op zijn vijfde verzamelde hij de olympische sportplaatjes van de Planta-margar... »
 
 
 
 
 

De kopgroep
De kopgroep
 »
 
 
 
 
 

Bislett 1
Bislett 1
Voor je ligt de eerste aflevering van het bookzine Bislett, ‘voor lezers en meeschrijvers’. Bestaat dat eigenlijk nog, meeschrijven bij het schaatsen? We... »
 
 
 
 
 

Gevoelige snaren
Gevoelige snaren
Sport en muziek ***** Zo lang Mart Smeets zich kan herinneren volgt hij vele sporten op de voet. En nog altijd houdt hij in schriften elke week de grote spor... »
 
 
 
 
 

Mijn Amerika
Mijn Amerika
 »