Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Tour van ’80
De Tour van ’80
De Tour van Joop, de Tour van Raleigh, de Tour van ons allen… met een terugblik op alle deelnemers van toen *****De mooiste Tour is voor Nederlanders nog a... »
 
 
 
 
 

In Amerika
In Amerika
Je houdt van het land of je haat het. Mart Smeets doet allebei. In Amerika is een bundeling van de beste columns die Smeets schreef over Amerika.

Van Bruce ... »
 
 
 
 
 

Smeets en Wuyts
Smeets en Wuyts
50 jaar liefde voor de wielersport in een aanstekelijk boek van twee tv-boegbeeldenGeen grotere heren op het gebied van de wielerjournalistiek dan Mart Smeet... »
 
 
 
 
 

Oranje boven!
Oranje boven!
een jaar sport »
 
 
 
 
 

Fiets mee in de buitencatogorie 2+1
Fiets mee in de buitencatogorie 2+1
Bundel van drie wielerboeken:DE AFREKENING - MART SMEETSStijn Miller, hoofdpersoon van Smeets eerdere sportromans, is in 1954 als kind bij de proloog van de ... »
 
 
 
 
 

Doorstart
Doorstart
Het jaar 2021 begon met stilstaande competities, wat zielloze voetbalwedstrijdjes zonder publiek en sporters die niet wisten voor welke toernooien ze eigenli... »
 
 
 
 
 

De afrekening
De afrekening
<p>Stijn Miller, hoofdpersoon van Smeets' eerdere sportromans, is in 1954 als kind bij de proloog van de Tour de France in Amsterdam. Later maakt hij als jou... »
 
 
 
 
 

Thuis in de Tour
Thuis in de Tour
Over de Tour op vaderlandse bodemMart Smeets was – misschien wel als enige Nederlander – fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour ... »
 
 
 
 
 

Game Changers
Game Changers
De geschiedenis van basketball in NederlandIn het jaar dat de Nederlandse Basketball Bond 75 jaar bestaat, verschijnt het boek Game Changers – De geschiede... »
 
 
 
 
 

Afzien
Afzien
 »