Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Feest
Feest
Celebrate good times met Blond Amsterdam! Want Blondgirls maken er elke dag een feestje van en pakken elke kans aan om uit te pakken! Met kerst en tijdens Ko... »
 
 
 
 
 

Meisjes uit het dorp
Meisjes uit het dorp
<p>Tegen het decor van het dorp in de jaren vijftig en zestig, herinnert Ramona zich haar puberteit, jonge hartstocht, en de onverwerkte trauma’s van haar ... »
 
 
 
 
 

Wit als zilver
Wit als zilver
"Vliegers onder het matras' is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Haar Indische achtergrond, ... »
 
 
 
 
 

Liefde is soms lastig, liefste
Liefde is soms lastig, liefste
Een selectie van vijftig gedichten en drie videogedichten op cd-rom, die Marion Bloem geschreven heeft tussen 1968 en 2001. »
 
 
 
 
 

De tong van mijn hart
De tong van mijn hart
Marion Bloem beschrijft haar relatie tot alles of bijna alles wat ze in de afgelopen 65 jaar met graagte of tegenzin, gehoorzaam of tegenstribbelend over haa... »
 
 
 
 
 

De V van Venus
De V van Venus
Marion Bloem
De V van Venus
De V van Venus is een intense en indringende roman over onvoorwaardelijke liefde en verlies van bestsellerauteur Marion Bloem. Sc... »
 
 
 
 
 

Lees je knetter
Lees je knetter
 »
 
 
 
 
 

Geen gewoon Indisch meisje
Geen gewoon Indisch meisje
<p>Een schitterende Nederlandse klassieker, waarvan 350.000 exemplaren zijn verkocht.</p><p>Een meisje worstelt met het besef dat zij zichzelf, haar verleden... »