Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ver van familie
Ver van familie
Nu een aansprekende film met in de cast o.a. Terence Schreurs, Anneke Grönloh, Katja Schuurman, Camilla Siegertsz, Nada van Nie, Carlo en Ricci Scheldwacht... »
 
 
 
 
 

De leugen van de kaketoe
De leugen van de kaketoe
De leugen van de kaketoe vertelt het verhaal van vier generaties vrouwen in een lange brief vanhoofdpersoon Melanie Fleur aan haar grootmoeder. Aan haar kan ... »
 
 
 
 
 

Meisjes uit het dorp
Meisjes uit het dorp
<p>Tegen het decor van het dorp in de jaren vijftig en zestig, herinnert Ramona zich haar puberteit, jonge hartstocht, en de onverwerkte trauma’s van haar ... »
 
 
 
 
 

Geslaagd
Geslaagd
 »
 
 
 
 
 

Voor altijd moeder
Voor altijd moeder
Marion Bloem was twintig toen ze haar zoon kreeg. Na enkele maanden werd geconstateerd dat hij een levensbedreigende hartziekte had. Ruim vier jaar later wer... »
 
 
 
 
 

Haar goede hand
Haar goede hand
De gecompliceerde, innige band tussen moeder en dochter Melanie, de moeder van Sonia, heeft geheugenproblemen. 'Ze zou eigenlijk niet meer op zichzelf moeten... »
 
 
 
 
 

Games4girls
Games4girls
"Misschien was ik, zoals men vaak zei, inderdaad de aanstichtster van de meisjesbende die het dorp H. van '75 tot '88 terroriseerde. Dankzij mijn vader. Onda... »
 
 
 
 
 

Meisjes vechten niet set 10ex.
Meisjes vechten niet set 10ex.
Marion Bloem - Meisjes vechten niet<br/>Geen gewoon Indisch meisje Marion Bloem wordt in 2012 alweer zestig. Ter gelegenheid daarvan verschijnt bij Uitgeveri... »