Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tegenstrijdige verlangens
Tegenstrijdige verlangens
Bij secularisatie wordt vaak gedacht aan de teloorgang van de invloed van het christelijk geloof en de kerk. Niet zelden volgt dan een klaagzang over de buit... »
 
 
 
 
 

Zo is er maar een! weerwoord
Zo is er maar een! weerwoord
Wanneer mensen de dienst uitmaken van de goden, dan geldt: zoveel hoofden zoveel goden. Dan zou ook de 'christelijke God' er een van de velen kunnen zijn. Wa... »
 
 
 
 
 

Zo is er maar een!
Zo is er maar een!
In het christendom bestaan verschillende godsbeelden. Ook mensen kunnen meerdere godsbeelden hebben. Wanneer God Zelf zegt wie Hijis (openbaring), zou Hij on... »
 
 
 
 
 

Woorden van de Koning
Woorden van de Koning
De kindertijd is de beste tijd om tot geloof te komen. En in die tijdstaan wij als opvoeders voor de geweldige taak om het Woord vanGod over te dragen aan on... »
 
 
 
 
 

Tolerantie in balans
Tolerantie in balans
Voor veel christenen heeft het woord tolerantie geen positieve klank, omdathet verbonden wordt met een toegee ijkheid die tekort doet aan deBijbelse principe... »
 
 
 
 
 

Tegen de stroom in?!
Tegen de stroom in?!
Er zijn veel stromen die ons leven bedreigen, en waardoor je gemakkelijk meegesleurd wordt. Een zo"n stroom is de massa: wat "men" vindt, bepaalt je leven.<b... »
 
 
 
 
 

Geloof je dat nu echt?
Geloof je dat nu echt?
Het christelijk geloof roept in onze samenleving allerlei vragen en bezwaren op. Jezus kan toch nooit de enige weg tot God zijn? Hoe kan een liefdevolle en a... »
 
 
 
 
 

Bij welk team hoor jij?
Bij welk team hoor jij?
Hoe ben je christen tijdens je stage of in je eerste baan? Hoe gaje om met je niet-christelijke collega tijdens het vakkenvullen in desupermarkt? Wat zeg je ... »