Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toen ik dood was
Toen ik dood was
Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. ‘Liefde komt, liefde gaat. That’s life,’ is zijn simpele verkl... »
 
 
 
 
 

Dekmantel - grote letter uitgave
Dekmantel - grote letter uitgave
Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slacht... »
 
 
 
 
 

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft. Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuw... »
 
 
 
 
 

Pijngrens
Pijngrens
 »
 
 
 
 
 

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt ... »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat?Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets her... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
 »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Angst, verdenking en wraakgevoelens... zinderende ingrediënten voor een heerlijke LOESAls een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op J... »
 
 
 
 
 

Broeinest
Broeinest
Het is geen van de kinderen Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. Over de gevolgen praten ze zo weinig mogelijk. De gewapende vrede i... »