Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Villa Algarve
Villa Algarve
Isabelles vakantie aan de zonnige Portugese kust wordt nog leuker wanneer ze de vrijgevochten surfer Victor ontmoet. Maar dan slaat het noodlot toe…Isabell... »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
Saar en haar vriend Niek hebben een grote teleurstelling te verwerken gekregen: hun vurige kinderwens zal onvervuld blijven. In een opwelling boeken ze een v... »
 
 
 
 
 

Ferien auf Texel
Ferien auf Texel
Linda van Rijn ist eine niederländische Bestsellerautorin. Ihre Bücher stehen durchweg ganz oben auf der niederländischen Bestsellerliste und haben sich b... »
 
 
 
 
 

Ski resort
Ski resort
De wintersportvakantie van Nienke heeft alles weg van een droom. Maar de meeste dromen zijn bedrog...Nienke Draaijer kan haar geluk niet op als ze een geheel... »
 
 
 
 
 

Zoutelande
Zoutelande
 »
 
 
 
 
 

Zomernacht
Zomernacht
Net als andere jaren besteedt Laurien van Poelgeest de eerste week van de zomervakantie als leiding op een zomerkamp voor kinderen. Ook al kan ze na haar eer... »
 
 
 
 
 

Winterzon
Winterzon
Ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op een avo... »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
 »
 
 
 
 
 

Last minute
Last minute
Makkelijk lezen editie van de thriller van Linda van Rijn, de bewerking van de tekst is van Ida Schuurman.  »
 
 
 
 
 

Ciao Bella
Ciao Bella
Sanne en Hugo hebben een paar jaar geleden camping Ciao Bella aan het Italiaanse Gardameer overgenomen. Na een intensieve verbouwing loopt de camping in de b... »