Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De jaarclub
De jaarclub
Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
 »
 
 
 
 
 

Piste Alarm
Piste Alarm
 »
 
 
 
 
 

Winterwereld
Winterwereld
Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht.Als Lara uren later nog niet... »
 
 
 
 
 

Ski resort
Ski resort
De wintersportreis van Nienke heeft alles weg van een droom, zeker als twee reisgenoten avances maken. Maar de meeste dromen zijn bedrog...<br/><br/>Nienke D... »
 
 
 
 
 

Zeezicht
Zeezicht
Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en ... »
 
 
 
 
 

Viva España
Viva España
Anne geniet volop van haar relaxte leven als makelaar aan de Spaanse Costa. Een gruwelijke vondst in een van de villa's zet alles op zijn kop... Anne Verhuls... »
 
 
 
 
 

Piste Alarm
Piste Alarm
De skivakantie van Renske en Sven Donkervoort in het Oostenrijkse Kirchberg slaat om in een nachtmerrie als hun vierjarige zoon Marius tijdens de skiles verd... »
 
 
 
 
 

Winterwereld
Winterwereld
 »