Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achtervolgd
Achtervolgd
Als Dolf Laroy na jaren lang op school gepest te zijn terugslaat lijkt het wel of alles mis gaat. Zijn surfkar wordt vernield hij krijgt ruzie met zijn beste... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de valk
Het raadsel van de valk
Floris en Carlien hebben een club: ‘Devalkeniers’. Storm, de torenvalk, iserelid van de club. Floris en Carlienmaken hem tam en leren hem allerleikunstje... »
 
 
 
 
 

Waar is De Graaf?
Waar is De Graaf?
‘Waar is De Graaf?’ Dat is de vraag die Floris, Carlien en Sven bezighoudt. De oude man heeft op het alarmbelletje van Floris gedrukt en als ze gaan kijken... »
 
 
 
 
 

De laatste valkenjacht
De laatste valkenjacht
Haco komt erachter dat zijn kasteelheer opdracht geeft om graaf Floris te doden. Zo snel mogelijk ontvlucht hij het kasteel. Hij wil er alles aan doen om de ... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben neteen spannend avontuur achterde rug. Bij het garagebedrijfvan Floris’ vader is ingebrokenen daarbij is een aanslaggepleegd op St... »
 
 
 
 
 

Waar is de graaf?
Waar is de graaf?
Waar is De Graaf?' Dat is de vraag die Floris, Carlien en Sven bezighoudt. De oude man heeft op het alarmbelletje van Floris gedrukt en als ze gaan kijken bi... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben net een spannend avontuur achter de rug. Bij het garagebedrijf van Floris’ vader is ingebroken en daarbij is een aanslag gepleegd o... »