Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De bunker
De bunker
 »
 
 
 
 
 

Kerstavond
Kerstavond
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Het voorlezen van een goed kerstverhaal geeft een bijzonder moment, thuis of in een ker... »
 
 
 
 
 

Achtervolgd
Achtervolgd
Dolf wordt al jaren gepest op school, maar op een dag slaat hij terug. En dan gaat alles mis. Hij krijgt ruzie met zijn beste vriendin, zijn surfplank wordt ... »
 
 
 
 
 

Veroordeeld
Veroordeeld
Nu voor directeur Van Wilgenrooij de welverdiende periode van het pensioen is aangebroken neemt hij de tijd te genieten van zijn statige oude boerderij en zi... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben net een spannend avontuur achter de rug. Bij het garagebedrijf van Floris' vader is ingebroken en daarbij is een aanslag gepleegd op... »
 
 
 
 
 

Stenen hart
Stenen hart
Twee mannen. De een op zoek naar het sluitstuk van zijn carrire een ontbrekende schakel in het evolutieproces . De ander gevlucht uit de maatschappij op zoek... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy isna een uit de hand gelopen schoolfeestjehelemaal kapot. Voortaan gaat Jordyliever met de stoere Sjaak op stap. Naaree... »
 
 
 
 
 

Vakantiebundel
Vakantiebundel
Drie topromans in één e-bookbundel voor deze zomer voor thuis op of vakantie:Het lied van de bomen van Julie Cantrell.Millie groeit op tijdens de crisisjar... »
 
 
 
 
 

Dal van Dura
Dal van Dura
Ze zet haar tas op haar bureau en staart naar buiten naar de kerktoren hoog boven de rommelige daken. Ze is op tijd en ze is de eerste. Ze laat haar ogen ove... »