Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aapje in bad
Aapje in bad
Aapje heeft een middag buiten gespeeld. Daarom gaat hij in bad met zijn speeltjes. Hij zeept zich grondig in. Als hij gewassen is, droogt hij zich af en doet... »
 
 
 
 
 

Thuis!
Thuis!
Leuk kartonboekje over waar dieren wonen.Elk dier in dit boek woont ergens anders. Ontdek jij waar de dieren thuis zijn? »
 
 
 
 
 

Louis de kameleon
Louis de kameleon
 »
 
 
 
 
 

Winterpret
Winterpret
Wat een mooie winterdag!<br/>Iedereen wil in de sneeuw spelen.<br/>Kijk je mee wat je allemaal kunt doen?<br/><br/>Een verrassend kartonboek over een dagje i... »
 
 
 
 
 

Seizoenenboekje
Seizoenenboekje
Van de groene lente (over de warme zomeren de natte herfst) tot de koude wintervolgen we de dieren in het bos.Wat verandert er veel in een jaar!Een vrolijk e... »
 
 
 
 
 

Kindjes
Kindjes
Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. »
 
 
 
 
 

Kunstjes!
Kunstjes!
Elk dier in dit boek kan iets anders. Ontdek jij welke kunstjes eend ook kan?<br/><br/>Een koddig boekje over wat dieren kunnen.<br/><br/> »
 
 
 
 
 

Aapje speelt
Aapje speelt
Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal, blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard... Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met ... »
 
 
 
 
 

Wie wint?
Wie wint?
 »