Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mo Muis
Mo Muis
 »
 
 
 
 
 

Welterusten
Welterusten
Elk dier in dit boek is nog wakker. Kijk jij mee of het wel flink gaat slapen? Een knus boekje over slapengaan met flapjes die nieuwsgierig maken. »
 
 
 
 
 

Wie wordt mijn dierenvriendje?
Wie wordt mijn dierenvriendje?
Rio zoekt een nieuw dierenvriendje.Hij kan kiezen tussen heel veel dieren: dieren uit de jungle, uit de zee, uit het bos, uit de koude polenÂ…Rio zoekt en ki... »
 
 
 
 
 

Kiekeboe
Kiekeboe
De muis Mo en het vogeltje Miro zijn goeie vrienden. Vandaag hebben ze zin om verstoppertje te spelen. Knuffelpoes en de andere dieren kijken lachend toe. Op... »
 
 
 
 
 

Aapje verkleedt zich
Aapje verkleedt zich
Aapje haalt zijn verkleedkoffer tevoorschijn. Niets is leuker dan je verkleden. Hij trekt het ene na het ander pak aan. In een wip wordt hij een clown, een b... »
 
 
 
 
 

Zuhause
Zuhause
Eine kleine Weihnachtsgeschichte »
 
 
 
 
 

Kwak!
Kwak!
Elk dier in dit boek maakt een ander geluid. <br/>Doe je mee?<br/>Een koddig boekje over dierengeluiden. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de taalontwikkeli... »
 
 
 
 
 

Otto
Otto
 »
 
 
 
 
 

Alles netjes
Alles netjes
Een beetje rommel kan best gezellig zijn, als je daarna maar weer netjes opruimt. En dat doen de vrienden Mo en Miro: ze ruimen de woon- en de badkamer op, d... »