Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kwak!
Kwak!
Elk dier in dit boek maakt een ander geluid. <br/>Doe je mee?<br/>Een koddig boekje over dierengeluiden. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de taalontwikkeli... »
 
 
 
 
 

Sokjes aan
Sokjes aan
De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes.<br/>Vanochtend valt er sneeuw en willen ze samen buiten spelen.<br/>Maar Mo is net wakker en heeft zijn p... »
 
 
 
 
 

Aapje in bad
Aapje in bad
Aapje heeft een middag buiten gespeeld. Daarom gaat hij in bad met zijn speeltjes. Hij zeept zich grondig in. Als hij gewassen is, droogt hij zich af en doet... »
 
 
 
 
 

Dag Sint
Dag Sint
Hoera, vanavond komt de Sint!<br/>Samen met zijn Pieten brengt hij pakjes rond.<br/>Kijk je mee wat ze allemaal doen?<br/><br/>Een verrassend kartonboek over... »
 
 
 
 
 

Louis de kameleon
Louis de kameleon
 »
 
 
 
 
 

Seizoenenboekje
Seizoenenboekje
Van de groene lente (over de warme zomeren de natte herfst) tot de koude wintervolgen we de dieren in het bos.Wat verandert er veel in een jaar!Een vrolijk e... »
 
 
 
 
 

Winterpret
Winterpret
Wat een mooie winterdag!<br/>Iedereen wil in de sneeuw spelen.<br/>Kijk je mee wat je allemaal kunt doen?<br/><br/>Een verrassend kartonboek over een dagje i... »
 
 
 
 
 

Honger!
Honger!
Elk dier in dit boek eet iets anders. <br/>Kijk je mee?<br/>Een koddig boekje over wat dieren eten. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de taalontwikkeling va... »
 
 
 
 
 

Aapje speelt
Aapje speelt
Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal, blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard... Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met ... »
 
 
 
 
 

Groei maar!
Groei maar!
Bloempje, je bent zo klein.<br/>Wil je liever groter zijn?<br/>In dit boekje kun je alles lekker laten groeien.<br/>Sla het flapje om en ...<br/> <br/>Een sp... »