Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aapje in bad
Aapje in bad
Aapje heeft een middag buiten gespeeld. Daarom gaat hij in bad met zijn speeltjes. Hij zeept zich grondig in. Als hij gewassen is, droogt hij zich af en doet... »
 
 
 
 
 

Aapje aan zee
Aapje aan zee
Aapje gaat met zijn knuffeltje naar zee. Daar doen ze van alles: een zandkasteel bouwen, vliegeren, met de boot spelen … En dan is het weer tijd om naar hu... »
 
 
 
 
 

Zuhause
Zuhause
Eine kleine Weihnachtsgeschichte »
 
 
 
 
 

Louis de kameleon
Louis de kameleon
 »
 
 
 
 
 

Honger!
Honger!
Elk dier in dit boek eet iets anders. <br/>Kijk je mee?<br/>Een koddig boekje over wat dieren eten. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de taalontwikkeling va... »
 
 
 
 
 

Kunststück!
Kunststück!
 »
 
 
 
 
 

Auto's op de weg
Auto's op de weg
Alle auto’s staan in de file! Piet de politieman zit op zijn motor samen met zijn hond Kwispel. Maar dan gaat Kwispel ervandoor. Piet gaat op zoek naar zijn... »
 
 
 
 
 

Seizoenenboekje
Seizoenenboekje
Van de groene lente (over de warme zomeren de natte herfst) tot de koude wintervolgen we de dieren in het bos.Wat verandert er veel in een jaar!Een vrolijk e... »
 
 
 
 
 

Aapje in het bos
Aapje in het bos
Aapje is met zijn knuffeltje in het bos. Daar is veel te zien: vogeltjes, een egel, een eekhoorn en een mooie rode paddenstoel. En in de plassen kun je lekke... »