Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Londen
Londen
<p>In het huiveringwekkende <em>Londen</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk, bekend van o.a. thrillers als <em>Parijs</em>, <em>Vlieland</em> en <em>Flore... »
 
 
 
 
 

Ibiza 1
Ibiza 1
 »
 
 
 
 
 

Ibiza de erfenis
Ibiza de erfenis
Dorien is een wereldberoemde fotograaf die de wereld rondvliegt voor opdrachten. Als ze in Nederland is, leidt ze een prettig leven met haar puberzoon Mick. ... »
 
 
 
 
 

Bali
Bali
De liefde van een moeder voor haar dochter is grenzeloos. Maar is dat genoeg om haar te redden? Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijse... »
 
 
 
 
 

Florence
Florence
<p>In de thriller <em>Florence</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk wisselt kunstrestaurateur Clea haar werk aan wereldberoemde schilderijen af met een r... »
 
 
 
 
 

Barca
Barca
De succesvolle Hellen woont al elf jaar in Barcelona. Als een jongetje van vijf verdwijnt van de school tegenover haar appartement, zet zij haar populaire tr... »
 
 
 
 
 

Winterberg
Winterberg
Roos is toe aan een break en nodigt haar twee beste vriendinnen uit voor een weekendje skiën in Winterberg. Ze verblijven in het knusse Hotel Bremberg, waar... »
 
 
 
 
 

Vlieland
Vlieland
<p><em>Vlieland</em>, de nieuwe vakantiethriller van Kiki van Dijk, gaat over Charlie. Charlie is reisblogger, maar zoekt het dit jaar noodgedwongen dichter ... »
 
 
 
 
 

Nice
Nice
Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in com... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs
 »