Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nice
Nice
Twee totaal verschillende zussen, één trip naar Nice die alles zal veranderen…

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, ... »
 
 
 
 
 

Vlieland
Vlieland
<p><em>Vlieland</em>, de nieuwe vakantiethriller van Kiki van Dijk, gaat over Charlie. Charlie is reisblogger, maar zoekt het dit jaar noodgedwongen dichter ... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs
 »
 
 
 
 
 

Bali
Bali
Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wen... »
 
 
 
 
 

Lech
Lech
Tess heeft haar droombaan gevonden bij het populaire pr-bureau Imagehouse. Maar dat succes heeft een keerzijde: ze ziet haar man en vierjarige tweeling steed... »
 
 
 
 
 

Nice
Nice
Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in com... »
 
 
 
 
 

Florence
Florence
<p>In de thriller <em>Florence</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk wisselt kunstrestaurateur Clea haar werk aan wereldberoemde schilderijen af met een r... »
 
 
 
 
 

Gstaad
Gstaad
Journalist Puck belandt op een persreis naar Zwitserland in het mondaine skioord Gstaad, waar de oude adel en steenrijke Russen zich verzamelen op de prachti... »
 
 
 
 
 

Ibiza, de erfenis
Ibiza, de erfenis
Dorien is een wereldberoemde fotograaf die de wereld rondvliegt voor opdrachten. Als ze in Nederland is, leidt ze een prettig leven met haar puberzoon Mick. ... »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
<p>In het winterse <em>Amsterdam</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk, bekend van o.a. de thrillers <em>Vlieland</em> en <em>Parijs</em>, is niets wat het... »