Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op het spel
Op het spel
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Op het spel’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges... »
 
 
 
 
 

Nie wirst du entkommen
Nie wirst du entkommen
Nie wirst du entkommen »
 
 
 
 
 

Op de vlucht
Op de vlucht
Als kind ontsnapte FBI-agent Gideon Reynolds aan een sekte, noodgedwongen zijn familie achterlatend. Hoezeer deze gebeurtenis hem getekend heeft, blijkt des ... »
 
 
 
 
 

Kill for Me
Kill for Me
Kiss The Girl And Make Them Die »
 
 
 
 
 

Tel tot tien
Tel tot tien
<p>Karen Rose is een bestsellerauteur in het genre Romantic Suspense. Haar thrillers staan garant voor ijzingwekkende spanning en een flinke dosis romantiek ... »
 
 
 
 
 

Het kwaad in jou
Het kwaad in jou
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Het kwaad in jou’ (Monster in the Closet) is wederom doorspekt m... »
 
 
 
 
 

Wrede leugens
Wrede leugens
Rechercheur Kit McKittrick start een onderzoek na een melding van psycholoog Sam Reevesover een van zijn patiënten die details heeft onthuld over een reeks ... »
 
 
 
 
 

Zonder angst
Zonder angst
FBI-agent Gideon en zijn zus Mercy zijn ooit ontsnapt aan de Eden-sekte van Ephraim, die zijn volgelingen geïsoleerd houdt van de buitenwereld, voor persoon... »
 
 
 
 
 

In vertrouwen
In vertrouwen
Wie kun je vertrouwen als het er écht op aankomt... Wanneer een busje verongelukt voor het huis van de jonge privédetective Paige Holden, haast ze zich naa... »
 
 
 
 
 

Todesstoß
Todesstoß
 »